företag
privat
BESÖK WEBBSHOP
english swedish

Användning

Dagens kontor ställer ofta höga krav på flexibilitet och inte minst trivsel. Med Matroshka alternerar du enkelt mellan klassisk arbetsplats, mötesrum, plats för avkoppling eller extra golvyta. Som bonus till detta får du även generösa förvaringsutrymmen. Det L-formade skrivbordet är mycket rymligt och håller standardmått vad gäller höjd och djup. Även fast du utnyttjar en liten yta behöver du inte använda små möbler.

Exempel på användningsområden:
- Ett kontorshotell i centrala Stockholm hyr ut platser både permanent och tillfälligt. De flesta hyresgästerna arbetar som konsulter och har höga krav på att kontoret ska vara representabelt eftersom de ofta tar emot kunder där. En av hyresgästerna är ett företag med fem medarbetare över hela Sverige som en gång i månaden samlas i Stockholm i ett par dagar för att gå igenom projekt och arbeta med dessa. De hyr rummet i en vecka per månad när dessa möten äger rum.

En annan av hyresgästerna har ofta kundbesök och tycker att Matroshka är bra eftersom arbetsplatsen och mötesdelen är separerade från varandra och därmed kan han lämna skrivbordet precis som det är när kunden kommer. Dessutom behöver han inte tänka på att boka ett separat mötesrum inför varje möte.

- En säljchef på ett försäkringsbolag arbetar med att coacha de övriga säljarna till att utvecklas och föra statistik på företagets säljresultat. Hennes arbetstid är upplagd så att hon cirka 50 % av tiden har coachmöten och resterande tid skrivbordsarbete. Företaget bestämde sig att inreda hennes arbetsrum med en Matroshka för att säljchefen skulle kunna samla sitt arbete på ett enda ställe och för att skapa en lite mer avslappnad miljö än i traditionella mötesrum.

Hur skulle du vilja använda Matroshka på ditt kontor?

- - -