företag
privat
BESÖK WEBBSHOP
english swedish

Användning

Matroshka är möbeln som på ett helt nytt sätt kombinerar hemmets funktioner. När grundidén togs fram låg fokus på att se rummet som en volym istället för endast en yta, samt skapa förvaring, men att möbeln samtidigt skulle vara trivsam. Resultatet blev dessa ”fyra rum i ett” där vardagsrum, sovrum, arbetsrum och matrum ryms på endast femton kvadratmeter.

Den upphöjda arbetsplatsen får vi särskilt mycket beröm för då våra intressenter tycker om idén att ”gå upp och arbeta” och att sedan kunna lämna arbetet där. Det blir en positiv psykologisk effekt som gör det enklare att separera arbete från fritid. Det L-formade skrivbordet är mycket rymligt och håller standardmått vad gäller höjd och djup. Även fast du utnyttjar en liten yta behöver du inte använda små möbler.

Något som ofta blir ett problem i små boenden är att ta hem gäster och att faktiskt ha en sittplats åt dessa. Med Matroshka löser du enkelt detta problem och kan i vardagsrumsmiljö rymma upp till 12 personer runt bordet. Bordet, som även säljs separat, har en hydraulisk höj- och sänkbar funktion som gör att det enkelt justeras till det behov du har just för stunden, det fungerar lika bra som matbord eller soffbord. Utöver detta får du även en dubbelsäng och generöst tilltagna förvaringsutrymmen.

- - -